• Gyorstesztek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A HIV, Hepatitis B, C gyorstesztek, amiket a nőgyógyász alkalmaz, teljesen megbízhatóak? Vagy szükséges AIDS tanácsadó meglátogatása? Üdvözlettel: Nárcisz

        WEBBeteg szakértő válasza a gyorsteszt témában

        Kedves Nárcisz!

        Bizonyos helyzetekben meg kell adni a bizalmat. A tesztek azért vannak a hatóságok által engedélyezett forgalomban, mert megbízhatóak. Persze minden vizsgálatnak van bizonyos hibalehetősége, de ez ritka és pl. egy ismételt vizsgálat elvégzésével minimálisra csökkenthető.

        AIDS tanácsadót akkor kell keresni, ha úgy érzi, szüksége van rá. (Pl. több információ kell a megnyugváshoz bizonyos szituációkban.) Függetlenül a tesztektől.

        Üdvözlettel: 

         Dr. Gócs Viktor  infektológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-29 00:06:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: