• Seb a péniszen, duzzadt erek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! 3 héttel ezelőtt megjelent egy kis piros folt a péniszem első felén, a makk alatt. Egy aktus (anal,oral) után vettem észre, hogy az állandó partnerem foga kifogta, és kisebesedett. Próbáltam kamillával borogatni, egy kicsit gennyezett is, de nem múlt el, és egy kis duzzanat (kisebb zöldborsónyi) alakult ki a seb alatt, aminek a tapintása kemény. Most a seb formája, nagyon hasonlit egy ajakherpeszre. A fitymában levő erek is megduzzadtak, kemény a tapintásuk, és picit fájdalmas a fityma annak mozgatásokor. Mi lehet ez? Üdv Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves Zoltán!

        Valóban lehet herpes, de lehet syphilis első stádiuma is. Mindenképpen mielőbb keressen fel egy STD szakrendelést, ahol egy vérvizsgálatból megállapítható, hogy syphilissel fertőződött-e, vagy csak herpese van. A szakvizsgálat elvégzéséig ne létesítsen szexuális kapcsolatot, vagy ha mindenképpen szeretne, akkor csak gumióvszerrel!

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-23 19:24:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 07:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: