• Cypromix fogamzásgátló és Canesten kúp együtt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Doktor nő/úr! Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy már kb 1 éve szedem a Cypromix nevű fogamzásgátló tablettát és most nagyn ég a hüvelyem és a vizelet is csíp, valószínüleg felfáztam az orvos Canesten kúpot adott. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e együtt alkalmazni a Cypromixet és a Canesten nevű kúpot? Mennyi idő elteltével alkalmazzam a két gyógyszert? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Leht egyszerre is alkalmazni, nem gyengítik egymás hatását.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 16., 10:59; Megválaszolva: 2011. december 19., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: