• Labor vizsgálatok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Neurológusom a következő vérvizsgálatokat rendelte el: GLU,BUN,KREA,GOT,GPT,CK,GGT,NA-K,CRP,WE,VK, ANTI HBS,IMM.GLOB,ANTI HBS ELFA (BIOM),ANTI HBCT,ANTI NBC TOT ELFA (BIOM),HBS AG,TŰBALESET,TRAFO,HBSAG ULTRA,HCV AT,HCV AT EIA (MUREX),HIV AG/AB,HIV UNI VIRO,CMV AT,TRAFO 3 HÓNAPON BELÜL,CMV IGG ELFA (SORIN),EBNA IGG ELFA (BIOM),EBV AT,EBV EA IGG SORIN,EBV VCA IGG EIA (SORIN),EBV VCA IGM (SORIN),TREP AT,TRP AT EIA (BIOM) Szeretném megkérdezni,hogy ezekből a vizsgálatokból mire lehet következtetni? Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel: B.László

        Dr. Boros Miklós válasza a májbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! A vérkép, ionok, máj és vesefunkció, vírusszerológia a lehetséges okok közötti döntést segíti elő. Ez egy általános kivizsgálási panel. Ennyi információból nem lehet részletesebb választ adni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 10., 11:13; Megválaszolva: 2011. december 13., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: