• HPV-ből meggyógyulás ,tipizálás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr,Doktor Nő ! 2,5 éves küzdelem után, a HPV tipizálás eredménye negatív lett. Kikezeltek kondylomákkal, nemiszerven,végbéltályékon,és Száj üregben is.Apró kicsi pöttyök láthatóak még a nemi szerv felületén...de olyan picik,h.alig észrevehetőek.Kérdésem lenne,h azok más jellegűek lennének,v.csak ott maradt nem fertőző kis. kinövések ? 100%-osan szeretnék biztos lenni a gyógyulásba és nem szeretnék a lelendő partneremnek kellemetlenséget okozni .érdemes volna e még egyszer megcsináltatni máshol?v.bátran kezdhetek egy új kapcsolataot ennyi év után ? Köszönöm szépen a segítséget ! Tisztelettel: B

        Dr. Gál Mónika válasza a condyloma, HPV témában

        Kedves Kérdező! A maradványtünetei- az eltávolítás módjától függően- lehetnek akár apró hegek is. A legjobb lenne azért, ha a beavatkozást végző orvosnak megmutatná magát, ugyanis a condyloma accuminatum akár 6 hónapig is lappanghat.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. december 09., 20:25; Megválaszolva: 2011. december 13., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: