• Kondiloma fertozes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Augusztusban kondilomat allapitottak meg nalam. Azota volt kezelve, sikeresen el is tuntek az apro szemolcsok, aztan ujra elojottek, de ismet sikerult kikezelni oket. A kerdesem az lenne, hogy most hogy nincsenek latjato nyomai, atadhatom partneremnek gumioveszer hasznalata nelkul vagy ez csak akkor lehetseges amikor a szemolcsok meg nincsenek kikezelve?

        Dr. Pétervári László válasza a condyloma témában

        A condyloma betegség kontakt úton terjedhet! Human papilloma virus 6-os és 8-as fajtája okozza.Gumióvszer megvédi a partner.Teljes tünetmentesség esetén nem okoz továbbterjedést.


        Kérdés: 2011. november 21., 23:40; Megválaszolva: 2011. november 22., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: