• A nyirokcsomók

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő A fiam 16 éves és átesett egy rózsa- himlő betegségen. A kiütések megjelenésével egyidejüleg beduzzadtak a fül mögötti nyirokcsomói. Láz és más tünetek nem jelentkeztek. A kiütések 5 nap után visszahúzódtak azonban a duzzanatok nem. Ma elmúlt pontosan 11 nap a betegség kezdte óta. Mi ennek az oka? Mennyi idő kell elteljen a teljes gyógyuláshoz? A választ előre is köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rózsahimlő témában

        Kedves Kérdező! A nyirokcsomó duzzanat a betegség lezajlása után még hetekig észlelhető. Emiatt nincs oka aggodalomra.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. november 21., 21:06; Megválaszolva: 2011. november 22., 19:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: