• Gyógyszer szedése utáni mellékhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kérdéssel fordulok önhöz.A nőgyógyászom kiírta nekem a curam antibiotikumot de sok mellékhatás van feltüntetve.Csütörtökön reggel vettem be az utolsó szemet és azóta hasmenés és lágy székleti panaszom van.Ez is mellékhatásnak fel van tüntetve de az is rá van írva,hogy széklet fogó szerekkel végzett öngyógyítás kerülendő mert a béltraktusban ritkán sarjadzó gomba telepek is lehetnek.Nem tudom,hogy ez hosszan tartós hasmenés-e és,hogy mit tegyek és,hogy ezzel nőgyógyászhoz mennyek vissza vagy a házi orvoshoz. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a antibiotikum, hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Semmi ok aggodalomra, kezdjen el probiotikumot szedni, de vigyázzon, hogy a probiotikum és az antibiotikum bevétele között minimum két-három óra teljen el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 15., 13:44; Megválaszolva: 2011. november 16., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: