• Betaloc

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr!!! Azt szeretném kérdezni, hogy ha reggelente napi fél Betaloc zok retard 50mg tablettát szedek extra systoliára, akkor milyen gyulladás csökkentő fájdalom csillapítót szedhetek fogfájásra, mert a Betaloc betegtájékoztatóján az van rajta hogy gyulladáscsökkentővel nem szabad szedni, de még is valami kéne, mert be van gyulladva az ínyem, most szerencsére nem fáj a fogam, de az arcom még egy kicsit be van dagadva, tudom, hogy fogorvoshoz kell mennem, csak most szabadságon van az orvosom, és volt már olyan, hogy hétvégén fájt és amiatt nem tudtam elmenni. Szóval csak általánosság miatt is kérdezem. Meg azt is szeretném kérdezni, hogy a Betaloccal a magneb6-ot lehet-e szedni? Meg, hogy az említett gyógyszerek között mennyi időnek kell eltelni-e, hogy be lehessen szedni, ha szükség van rá?! Előre is köszönöm válaszát!!!

        Dr. Bene Orsolya válasza a Betaloc, fájdalomcsillapító témában

        Kedves kérdező! A gyulladáscsökkentők leginkább a Betaloc vérnyomáscsökkentő hatását csökkentik, de ezt is több napos használat után, a pulzuscsökkentő hatás nem változik. Ha 1-2 napot kell gyógyszerrel átvészelni, nyugodtan szedhet cataflamot vagy ibuprofen tartalmú gyógyszert. A kölcsönhatás valószínűleg az értágító hatás csökkenése miatt következik be, a felszívódásra nincs hatással, elvileg nem kell különösebb időnek eltelni a gyógyszerek bevétele között. Magne B6 is szedhető Betaloc mellett.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. június 20., 09:02; Megválaszolva: 2011. június 24., 22:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó