• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr Bessenyei Mónika! Köszönöm a gyors válaszát!!!23-án megyek neurológiára.Ott is elmondom a panaszom,remélem minden ki fog derűlni és nem lesz nagy baj!!Habár egy évvel ezelött voltam fej MR vizsgálaton és ott kimutatták hogy a jobb oldali első lebenyen apró gócok vannak amitől Én nagyon megijedtem,de azzal magyarázták hogy a sok fejfájás miatt alakulhatott ki!Nem rég voltam kontrol Mr-n annak az eredménye miatt kell mennem most vissza!Ez a probláma már akkor is fenn állt és Divascant kellett szednem de nem sokat használt!Pedig rendszeresen szedtem ezidáig is!Szem fenék vizsgálaton is voltam de nem volt probléma,de az olvasáshoz kellene szeműveg mert nem látok jól közelre.Akkor lehet hogy itt a baj???Mert a munkám miatt többször kell írni olvasni és az apró betűket nemigazán látom!!Gondolom elfárad a szemem és akkor okozhatja ez is??Vagy azok a gócok a fejemben??További szép napot kívánok tisztelettel!Ditka

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a fejfájás témában

        Kedves Ditka! A gócok az agyában biztosan nem a fejfájástól alakultak ki, de a gócok sem okozhatják a fejfájását. Ezek a leírt gócok apró demielinisatios gócok valószínűleg, melyek az idegrostok burkának károsodásából adódnak. Ez az eddigi élet során bármikor kialakulhatott, már a méhen belül is. Gyulladás, keringészavar okozhatta. De ez biztosan nem oka a fejfájásának. Ez ott van, de tünetet nem okoz. A szemészeti probléma lehet oka viszont, ezért ezt korrigálni kellene.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. november 19., 15:20; Megválaszolva: 2010. november 24., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: