• Neurológiai vagy pszihés eredet ,

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Nem saját magamról akarok érdeklődni, hanem a lányomról aki 33 éves 3 gyerek anyukája. Már kb 2 éve fenálló problémája van amivel nem jutunk megpldáshoz. Több orvosnál is volt belgyógyásznál , pszihologusnál . vér vizsgálati értékek és pajzsmirigy vizsgálat normlis azt apitotta meg az orvos hogy a problémája pszihés eredetű.. A tünetek a következők.gyengeség érzés , fulladás érzés gombóc érzés atorokban hányinger, izom görcsös állapota, fejfájás . ezek a tünetek véltozóan állnak fenn . Azt szeretném tudni hogy az orvos miért nem küldte el neurológiai vizsgálatokra. Vajon a belgyógyász doktor /nagyon tisztelem Öt/ ezek alapján egyértelműen kijelentheti hogy pszihés eredetü problémával állunk szemben? Családi életük rendben van . De ezek a rosszullétek majdnem mindig fennállnak .naponta is.Ha esetleg a lelke rossz az már ezekból fakadó .Kedves doktornő Ha ideje engedi válaszoljon hogy mitévők legyünk . Köszönettel P. Tiborné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fejfájás témában

        Kedves Aggódó Édesanya! A leírás alapján elsősorban belgyógyászati okok jönnek szóba, ha ezt a belgyógyász kizárta, az megnyugtató. Bár nem tudom, hogy pontosan milyen vizsgálatok készültek, ezt jó lett volna, ha megírja. A fejfájás jellegét is jó lenne tudni, illetve azt, hogy ez egyéb dolgokkal mennyire hozható összefüggésbe.Emiatt lánya vezessen fejfájás naplót. Ezt a naplót még a belgyógyásznak vagy a háziorvosnak érdemes megmutatnia. Azt sem tudom, hogy a pszichológus mit mondott, terápiát alkalmazott-e, mennyire volt javulás, ha alkalmazott. Tehát arra kérem, hgy az összes elkészült leletet küldje el, hogy pontosabb választ tudjak adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 07., 18:43; Megválaszolva: 2010. november 09., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: