• Agyi tumor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem,hogy gyanakodhatok-e arra,hogy agyi tumorom van,mert az elmúlt 2 hétben egyre többször fáj a fejem,főként a halántékomnál érzek erősebb nyomást(eleinte ez csak a bal oldalamon volt mára már mindkét oldalon),néhányszor a látásom is furcsa mind ha a bal szemhéjamat alig bírnám nyitva tartani,illetve a hangulatom is furcsa mostanában sokszor szorongok és rosszul érzem magam a bőrömben,illetve elkezdett erőteljesen hullani a hajam is.Valamint kb.4 héttel ezelőtt szívritmus zavart diagnosztizáltak nálam,bár azt nem tudom,hogy ennek van-e valami köze a daganatos megbetegedésekhez.Lehetséges, hogy agyi tumorom van vagy okozhatja ezeket a tüneteket egy súlyos megfázás is mert ezen is éppen most estem át.Magamról még annyit,hogy 10 éve sportolók és eddig semmi komolyabb betegségem nem volt.Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Nem tartom valószínűnek, hogy agydaganat van. fejfájása vagy inkább szemészeti eredetű, vagy a fezsültség, idegesség okozza. Ha kapott a szívritmuszavarra gyógyszert, annak a mellékhatása is lehet. Az agydaganatnak nem a fájdalom az elsődleges tünete. beszélje meg kezelőorvosával, ő tudni fogja hová küldje vizsgálatra.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. szeptember 19., 21:01; Megválaszolva: 2010. szeptember 22., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: