• Van-e okom félni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A múlthéten írtam önöknek agydaganat gyanúval. És kérte tőlem vezessek tünet naplót,vezettem.Közben elmentem pestre a balesetire mivel sűrgősségi beutalót kaptam az orvosomnál, hogy mennyek azonnal CT-re mert lehet,hogy holnap már nem kelek fel:S!El is mentem ott kiröhögtek mivel ezekkel a panaszokkal, felesleges Ct-t csinálni!Diagnózis:Beütöttem többször egy ponton a fejem de nem egy időben,legutóbbi baleset után egy héttel kezdett ott fájni a fejem azon a ponton illetve ha kezemmel megnyomtam körülötte is fáj azóta reggelente erősebb ez a fejfájás,illetve tegnap este rosszul éreztem magam,de nem fájt tegnap egész nap,köhögéskor trüsszentéskor nem fáj,magas a vérnyomásom,vércukorszintem rendben van,erősen folyik az orrom de nem érzem magam megfázva viszont lehet allergiás vagyok. Szóval Pesten a Balesetin azt mondták pihenjek sokat. De én azért nagyon félek nem keletkezett tumor vagy valami nagyon rossz. Kérem Segítsen Válaszát Köszönöm Előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Nehéz pontos választ adni a kérdésére. Neurológiai vizsgálat szükséges, ha van góctünet, akkor kell CT. Ennek szükségességét mi nem tudjuk megítélni, mert nem tudjuk elvégezni a neurológiai vizsgálatot, és a baleset körülményeit sem ismerjük.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 05., 08:33; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: