• Erős, görcsös fejfájás, évek óta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyszer már kivizsgálták, akkor felírtak rá Cataflamot, Migprivet és Anirixiont, ha jól emlékszem. Amíg ezeket szedtem, nem is volt semmi bajom. A vérnyomásomat beállították, mégis. Hányinger, néha hányás is előfordult ilyen erősebb fejgörcsnél. Néha egy-két napig is fáj, hiába a fájdalomcsillapítók. Nem is használ csak a Flector EP granulátumot iszom, mert más nem használ. Nyaki porckorong rendellenességet mutattak ki a C gerincen, ezzel 10 alkalommal fizikoterápián is jártam. Nagyon erős fejgörcseimet csak erős gyógyszerekkel, hideg vizes fejre és szemre borított ruhával és erős nyomást gyakorolva a halántékomra tudom valamelyest enyhíteni. Nem szeretnék gyógyszerfüggő lenni, és két gyermekem mellett meg kell állnom így is a helyem, főleg, hogy a kicsi tartós beteg, nem mondhatom, hogy most nincs porlasztás mert nem bírom. Mi lehet ennek az oka, vagy egyáltalán hova mehetnék ezt kivizsgáltatni, ahol biztosan tudnak valamit mondani, nem pedig ide-oda küldözgetnek, mert a kisgyerekemmel éppen eleget fekszem(havonta 1 hét) kórházban. Köszönöm a segítségüket előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Célirányosan fejfájás szakrendelést kell felkeresnie panszaival. A leírása alapján felmerül migrén lehetősége. Migrénben van lehetőség mind az akut roham csillapítására speciális gyógyszerekkel, úgynevezett triptanokkal, de lehet megelőző kezelést is beállítani. Ezt fejfájás szakrendelésen tudják Önnek javasolni.



        Kérdés: 2010-06-14 20:26:38; Megválaszolva: 2010. június 14., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: