• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot. A ferjemnek gerincserv mutete volt tavaly oktoberbe es akkor csinaltak neki egy koponya CT vizsgalatot.

        Kisagykereg elvekonyodast(sorvadas?) diagnosztizaltak,de azt mondtak hogy ez nem jelent gondot. Mostanaba sokat fajtatja a fejet mar hetente es az uttobi egesz napos volt az ADVIL ULTRA is csak gyengen szuntette meg. Az lenne a kerdesem hogy ha kisagykereg sorvadasa lenne,az fejfajassal jarna-e? Nagyon aggodom nem akar orvoshoz menni,neha fajnak a labai. Mutet elott is fajtatta,rosszul is ment olyan csoszogva mintha huzna maga utan a labait. Utana jobb volt,de most megint nagyon rossz a jarasa.

        Koszonom a turelmet.tisztelettel; Baroti Timea

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Tímea!
         
        A kisagykéreg elvékonyodása nem jár fejfájással. A fejfájását a Férjének más okozhatja pl. stressz, pszichés probklémák, szemészei probléma, nyaki gerinc elváltozása. Az alsó végtagok fájdalma lehet összefüggésben gerincproblémával, de az alsó végtagot ellátó kisidegek bántalma illetve érszűkület is okozhatja. Mindenképpen jó lenne ha ideggyógyászati, szemészeti és érsebészeti vizsgálatra rábeszélné a férjét, a panaszok okának tisztázása érdekében.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-15 10:01:57; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: