• Fej szúrás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr!

        Nekem olyan vissza térő problémám van hogy havonta 2-3 alkalommal 3-4 napig iszonyatosan nyilal a fejem teteje de van amikor a ball oldalt és van amikor jobb oldalt.Nem tudom mi oka lehet ez 2-éve van elötte soha nem fájt a fejem.De mostmár olyan szinten van a dolog hogy iszonyu fájdalmaim vannak a fejemben .Mostmár a fájdalom csillapitók sem használnak hosszú ideig.Szeretném kérni az orvos véleményét hogy mi okozhatja ezt a problémát. Van olyan is mikor a fejem fáj de akkor meg a homlokom és a szemeim hátul.Én 42 éves vagyok a vérnyomásom rendben van .Aszmás alergiám van amire renszeresen szedem a gyógyszert.Idönként be dagad a kezem lábam de volt már olyan is hogy az arcom is bedagadt reggelre.Most van folyamatban pajzsmirigy vizsgálat teljes vérkép épont ez miatt hogy szurkál a fejem.Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel ERIKA.

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Erika!

        A fejfájása lehet migrénes jellegű, de lehet neuralgiás (ideg eredetű) fájdalom is. Sajnos abból amit leírt nem lehet elkülöníteni a kettőt egymástól. Keressen fel egy fejfájás szakrendelést vagy általános ideggyógyászati szakrendelést, ahol a pontosabb kikérdezésével, vizsgálatával, pontosabb választ kaphat.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-28 09:21:08; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: