• Vérnyomás vagy migrén??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot....33éves vagyok...azt szeretném megkérdezni  hogy a fejfájásom lehet e a magas vérnyomástol??  a fejem hátso részén egy bizonyos ponton  sokat fáj a fejem..1héten legalább4szer de van hogy többször ís..erős benyilalo fájdalom...ilyenkor  van hogy mellette iszonyu fáradtságot érzek a lábaimban  olyan gyengeség mint mikor az ember lázas....nem mérem a vérnypmásom,,,elképzelhetö hogy magas vagy  inkább csak nagyon ingadozik???sajnos elég stresszes az élet..megszünö munkahely miatt...de már régota van ez--mit tegyek???van hogy picit vérzik az orrom de nem jelentös....amugy  mostanában elég ideges  is vagyok  sok bennem a feszültség..hamar felkapom a vizet...sokszor ugy érzem szétrobbanok...van valami homeopátiás nyugtato???köszönöm   a segitségét elöre is..tudom a válasz minél kevesebbet idegeskedni  de ez nehéz ebben a világban-----

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás, stressz témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszai alapján a migrén nagy valószínűséggel kizárható. Vérnyomás kiugrás okozhat ilyen jellegű fejfájást, de a stressz miatt feszesebb, görcsösebb nyakizmokból is kiindulhat ez a fájdalom. Próbáljon nyugodt maradni, relaxalni, lazítani. Mivel felmerül  magasabb vérnyomás lehetősége, érdemes lenne a háziorvosát felkeresnie, nehogy az esetleges vérnyomás kiugrásnak komolyabb szövődménye is legyen. 

        Gyógynövényboltokban, patikákban számos nyugtató hatású homeopatias készítmény kapható. Egyedi érzékenységtől függ, hogy melyik válik be Önnek. Én eslő körben a citromfűteát javasolnám.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 14:50:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 07:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó