• Mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő panaszaim kb 2 hete kezdődtek előazör csak estenkent amikor tovább fenn voltam ereztem h fáj a fejem azèdülök ègnek ès pirosak a szemeim ez a panasz szinte állandosult szèdelgek,fáj a fejem a szemem a csukjámnál az izom a nyaki izmaim èrzem hogy nagyon feszesek mintha nem tudnának el lazulni nappal mèg el viselhető de estère ahogy fáradok rosz nagyon szedulok faj a fejem es a szemem is ugy èrzem az egèsz fájdalom. A. Nyakambol indul szokott ilyen lenni hogy el kezdek szedülni olyankor lobalzsabbamal mindig be kentem a nyakam ès el mult most valamiert nem akar fáradtnak èrzem magam 2011 ben mindennapos fejfájásom volt ami nem mult el akkor csinaltak ct ami negativ lett nyaki bordam van es nagyon sokat stresszelek lelki gondjaim vannak ès tudom hogy ez is közre játszik frontint szedek minden reggel 0.5 felet 1 ève nagy lelki trauma èrt nagyon tartok attol hogy esetleg daganat lenne az agyamban vagy a stressz ès a merev fájdalmas nyaki izmok okozhatják a tüneteim? Válaszát előre is köszönöm: krisztina

        Dr. Kerekes Éva válasza a fejfájás témában

        TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! Látatlanban, vizsgálat nélkül nem lehet megmondni, mi áll a panaszok mögött, de agydaganat biztosan nem, arra nem jellemzőek a panaszai, az agydaganat nem szokott fejfájással kezdődni, az igen gyakori fejfájások mögött extrém ritkán igazolódik daganat. Valószínűleg a stressz okozza a nyaki izmok merevségét, és ezek abroncsszerűen nyomják a koponyát. A nyaki borda a szédüléssel összefüggésben lehet. Szerintem érdemes neurológiai vizsgálatot kezdeményezni újra, majd ennek leletével felkeresni a pszichiátert, mert a Frontin szedése önmagában valószínűleg nem javít a közérzetén.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2018. január 06., 11:49; Megválaszolva: 2018. január 07., 19:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr.úr/nő Körülbelül másfél hete hirtelen keltem fel az ágyból emiatt rettenetesen szédültem és reszkettem. A reszketésem még aznap elmúlt; a szedülésem is enyhült de nem múlt el. Mikor ülök akkor a legrosszabb; mintha jóbbra...
        Kedves Doktor Ur ! Rettenetesen felek , hogy agydaganatom van. napok ota nyomast erzek a fejemben, ez nem erös nyomas,inkabb tompa... az elmult hetekben sokat fajt a fejem, a csaladban, szinte mindenki migrenben szenved !neha egy ponton a fejem hatso reszen...