• Pajzsmirigybetegnek lehet-e Pharmanex terméket szedni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Balázs Csaba professzor Úr! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy pajzsmirigy alul működés (autoimmun) mellett (napi 100ug Euthyroxot szedek) elkezdhetem-e a Pharmanex étrndkiegészítő termékeit, ami napi szinten tartalmaz 50ug jódot? Ha igen,mire kell odafigyeljek. Esetleg előtte érdemes-e egy vérvételt csináltatnom? Ha igen milyen markereket kérjek még a teljes vérvétel mellé?Nagyon sok mindent kipróbáltam már,ez a termék azért tetszett meg, mert gépükkel mérhető a sejtszintű változás és beépülés. Viszont nem tudom hogy bármilyen problémát okozhat a szervezetemben. Biztos vagyok benne, hogy Ön hallott már róluk, és esetleg van tapasztalata velük amit megosztana velem. Válaszát előre is köszönöm, Noémi.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Bár nem hozzám intézte kérdését, a rendszer nekem továbbította. Magam nem ismerem ezeket a termékeket, de általánosságban azt tudom önnek mondani, hogy autoimmun pajzsmirigy betegségben nem javasolják a plusz jódbevitelt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. október 22., 09:28; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: