• Vasopressin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Unokám 5 éves. Éjszakai vizelési problémára Minirin orrspray-t kap. Ameddig kaőja nem pisil be, de ha nem kapja ismét előfordul. kerdés: A folyamatos " vasopressin" bevitel nem rotja-e a Hypothalamus amúgy is elégtelen vasopresin termelését? Köszönettel

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a vasopressin témában

        Kedves Kérdező! Sok oka lehet a bepisilésnek ebben az életkorban. Amennyiben a gondozó orvosa úgy találta megfelelőnek, hogy Minirint (vagy Nocutilt) javasoljon, annak egészen biztosan meg van az oka. A gyógyszer legtöbbször elhagyható, és nem károsítja a szervezetet, ennek ellenére érdemes megbeszélni, hogy más módon lehet-e befolyásolni a bepisilést más módon kisunokájánál.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. október 05., 09:34; Megválaszolva: 2011. október 05., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: