• Ideális TSH gyermekvállaláshoz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Az interneten sok helyen olvastam, hogy a gyermekválalláshoz a 2 alatti TSH az ideális. Mennyire igaz ez a megállapítás? Most voltam vérvizsgálaton, ahol az eredményem 2,88 lett. Lassan tervezünk babát, így érdeklődnék, hogy kéne-e valamit tennem ennek az értéknek a csökkentésére. (Tidom, hogy a referenciatartomány a labor papír alapján egy átlagembernél 4,2-ig jó, de változik-e a helyzet, ha az ember kisbabát szeretne?) Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Ez az érték teljesen tökéletes a gyermekvállaláshoz.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 29., 16:09; Megválaszolva: 2011. október 03., 20:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: