• Forduljak endokrinológushoz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr Kb 2 évvel ezelőtt elhatároztam, hogy abbahagyom a fogamzásgátlót, gyakori fejfájásom miatt és volt 2 ájulásom is. Csakhogy teljesen felborult a menstruációm, 2 hónapig nem jött meg utána is össze-vissza. Olyan pattanásos lett az arcom, hogy borzasztó és több bőrgyógyász sem tudott mit kezdeni vele. 1 évig szenvetdtem, majd egy nőgyógyász azt mondta, hogy magas az androgén szintem és vagy ad ani androgént ami májkárosító vagy tovább használom a fogamzásgátlót. Ez utóbbit választottam, hüvelygyűrű formájában. Azt mondta hogy ez kevés hormont tartalmaz. Azóta ezt használom, de a kilók alattomosan kúsznak fel rám. Akkor még nem tudtam, hogy az endokrinológus mivel is foglalkozik. Érdemes lenne elmennem? Hallottam valami inzulin betegségről is ami kapcsolatos az androgénnal és a hízással. Lehet valami ilyen bajom? Nem szeretnék életem végéig fogamzásgátlón élni.( A fejem ugyanúgy szokott fájni.) Ha orvoshoz fordulok abba kell hagyni a hüvelygyűrű használatát és mennyi idővel előtte? Köszönöm válaszát! Fontos! az eredeti e-mail címem megváltozott, ide szeretném kérni a választ: [email protected]

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a endokrin témában

        Kedves Kerdezo! Vizsgalat nelkul nehez megmondani, milyen problemaja van, ezert mindenkeppen javasolnam, hogy forduljon szemelyesen endokrinologushoz.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. szeptember 25., 21:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: