• Szexuális vágy csökkenése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr Az Lenne a problémám, hogy nem kívánom a szexet! Párkapcsolatban élek már 4éve,kb 1 éve Eutyrox 50mg-ot szedek a pajzsmirigy alul működésemre! Nem lehet ez az oka a szexuális vágy csökkenésemnek?Nem elég a gyógyszer?? A páromat szeretem és nem tudok már mire gondolni!! Meg ha kívánom is olyan mintha fájna,meg pisilnem kell vagyis hogy ezeket érzem pedig nem is kell!Beképzelem már?!! Nőgyógyászatilag semmi bajom nincs!!Volt méhszáj seb fagyasztásom de nem hiszem,hogy ez lehet a baj!Hihetetlen hogy 23 éves vagyok most kéne élnem igazán és én nem kívánom egyáltalán....a párom ha elkezd simogatni hogy felizgat akkor se tud rávenni a szexre egyáltalán nem kívánom,ezt már ő se nézi jó szemmel,meg is értem,és sokszor annyira kiborulok hogy nem birom abba hagyni a sírást!Mit tegyek??? Előre is köszönöm a válaszát!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! Érdemes ellenőriztetnie a pajzsmirigyfunkciót, mert a p.m. alulműködése miatt csökkenhet a libidó, keresse fel háziorvosát vagy endokrinológusát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 23., 18:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: