• mellékvese adenoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ACTH 1.3 pg/mL Dehidroepiadroszteron 67.0 ng/dl 17-OH Progeszteron 29.0 ng/dl Dehidroepiadndoszteron szulfát 26.0 ug/dL Ha ezek az értékek ilyen alacsonyak akkor ezek a jelek mire utalnak? A betegsége a hölgynek kétoldali mellékvese adenoma. Tisztelettel kérem Önt, hogy írja le a véleményét . köszönettel:cseppelemil

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a mellékvese adenoma témában

        Kedves Kerdezo! Az eredmenyek nem jellemzoek mellekvese adenomara. Mivel nem latom a beteget, ezert nem tudom megmondani, hogy milyen megbetegedese lehet valojaban. Ehhez szemelyes talalkozo es konzultacio szukseges, emiatt erdemes felkeresnie a beutalo orvosat.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 20:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 24., 15:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó