• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azeredményemet ma kaptam megazlenneakérdésem hogytsh 1, 28 volt aT4 8,14 jómilyen eredménynek kell lennie hogy jó legyen

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Nem írt mértékegységet. A referencia tartományokat, azaz a normál értékeket a laboratórium közli a leleten. Ez az alkalmazott mérési módszer szerint változhat. A TSH érték jónak tűnik, de az fT4-ről nem nyilatkoznék a fentiek miatt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 20., 16:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: