• Magas prolactin szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy év sikertelen próbálkozás után a nőgyógyászom beutalt hormonvizsgálatra ahol az alábbi eredményeket kaptam a ciklus 3. napján készült vérvételből. FSH: 6,3 mU/L TSH: 1.05 mIU/L Prolactin: 136,58 ng/mL (h: 5.2-26.5) Estradiol 19 pg/mL LH: 6,8 mU/L Szeretném tudni, hogy mit jelentenek ezek az eredmények. Segítségét előre is köszönöm

        Dr. Fekete István válasza a prolaktin témában

        Kedves Hölgyem Ez a fórum nem alkalmas arra, hogy az eredményeit analizáljuk.Erre kizárólagosan egy személyes találkozás lehet csak jó. Kérem evgye föl a kapcsolaot egy hozzáértő nőgyógyásszal.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 14:19; Megválaszolva: 2011. október 14., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: