• Mellékvese

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy honap alatt fogytam 5 kg-ot. Rossz a kozerzetem, hull a hajam, nincs erom. Elmentem endokrinologushoz kert kortizol vizsgalatot az ertek 606 lett. Ez mellett a vercukorszintem reggel 2 es nap kozben sem haladja meg 3.5 erteket. A vernyomasom 100/92 a pulzus szam mindig 90 fellett van. Az orvosom ket hetig szabadsagon van es en nem igazan vagyok jol. A kerdesem az lenne h mennyire roszak ezek az ertekek meg raerek ket het mulva kiertekeltetni vagy kellene keresni egy masik orvost? Koszonom a valaszt.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Pajzsmirigyhormon szintek vizsgálata is javasolt. A cortizol szinthez nem írt mértékegységet sem és referencia tartományt sem. Amennyiben nem volt pazsmirigyhormon vizsgálata, azt mihamarabb végeztesse el. Belgyógyász, ill endokrinológus felkeresése javasolt. (utóbbi ismételten)


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 08:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: