• Pajzsmirigy(tsh)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdv! azt szeretném megkérdezni,hogy mit okoz ha az eddigi váltott adagot egyiknap 50 a mássik nap 25 mikroggram ot csak 25-öt veszekbe!? mert elég rossz és idegesítő ,hogy mindig írogatni kell.És nem találok egy normális orvost aki 1 félére beállítja a gyógyszeradagomat.az utolsó tsh-m váltott szedéssel (egyik nap 25 a másik nap 50) tsh:1.56 várom levelemre mielőbbi válaszát

        Dr. Fáklya Mónika válasza a TSH témában

        Tisztelt kérdező! Szedjen minden nap 37,5 mikrogrammot, azaz 3/4 tablettát az 50 mikrogrammot. Így ugyanazt az adagot szedi mint jelenleg és a napok megjegyzésével sem kell bajlódnia. Az Euthyrox tabletta könnyen negyedelhető.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 11:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó