• Mit jelentenek az eltérések?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Doktor Út/ Doktor Nő! Két hete voltam vérvételen, most mentem el az eredményekért, de az orvosom épp szabadságon van, így csak a kezembe nyomták a papírt,azzal hogy van valami eltérés,ami miatt beszélnem kell majd az orvosommal... Tudna esetleg segíteni értelmezni az adatokat?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a szuperszenzitív TSH témában

        Tisztelt kérdező! A pajzsmirigy hormon szintek normálisak, de a pajzsmirigy működését szabályozó TSH emelkedett. Ennek hátterében állhat pajzsmirigy gyulladás, vagy jódhiány is, további vizsgálatok javasoltak, keressen fel endokrinológust!


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 12:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 23:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: