• Ébredési hőmérséklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pajzsmirigy alulműködésem van, és szedek rá gyógyszert is.Mérem a hőmet ,mert babát szeretnénk és nagyon alacsony a hőm.36,2 körül.Tudom, hogy pajzsmirigyesekre ez jellemző, de azt hittem ha szedem a gyógyszert ez is változik.A kérdésem az hogy az alacsony hő utalhat-e arra hogy a gyógyszer adagján kell változtatni?Vagy ha már p.alulműködésem van akkor mindig ilyen alacsony lesz a hőm és ezzel nem kell foglalkozni.Legutóbbi kontollvizsgálaton 0,04 volt a TSH-m ezért már le is felezték a gyógyszerem.Lehet, hogy ez már kevés?Köszönöm válaszát,

        Dr. Fáklya Mónika válasza a testhőmérséklet, pajzsmirigy alulműködés témában

        Tisztelt kérdező! A hőmérsékletével nincs semmi gond, nem ezért méretik. A peteérés időpontjára leet következtetni az ébredési hőmérséklet változásából. A gyógyszert az előírt adagban szedje!


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 10:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 23:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: