• Drogtünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úR Segítségüket szeretném kérni a párommal kapcsolatban 4éve elmult hogy együtt vagyunk kezdettektől fogva nagyon furcsáltam néha a viselkedését feszült volt néha dührohama volt és ugy viselkdett mintha drogozna és manapság már a szeeme is kimered kigüvved ahogy szokták mondani másképpen ! Ez a drogfogyasztás tünete lehet? Volna olyan teszt amiből megtudnám itthon csinálni a tesztet valahogy hogy ne legyen feltünő szá,ára? Tanácstalan vagyok nem tudom mi tévő legyek!

        Dr. Veress Dóra válasza a drog, dülledő szemek témában

        Kedves Kérdező! Nincs otthon végezhető drogteszt, viszont a dülledő szemek és az agresszív viselkedés pajzsmirigybetegségre hívja fel a figyelmet. Keressék fel a háziorvost és csináltassák meg a megfelelő vérizsgálatokat.


        Kérdés: 2011. szeptember 01., 11:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 00:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: