• Metothyrin es sport

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Erdeklodnek, hogy Metothyrin szedese mellet (napi 2x1 tabletta) szabad-e sportolni es ha igen akkor milyen intenzitasu. A Metothyrin melle kaptam egy Bisoprolol Sandoz tablettat is, ebbol reggelente egy felet kell bevennem, amire azt mondtak, hogy a szivet vedii es valamennyire lassitja a mukodeset.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a methotyrin, sport témában

        Tisztelt kérdező! A pajzsmirigy túlműködés első időszakában nem szabad sportolni. Maga a betegség is terheli a szivet, így plusz trhet nem szabad rárakni. Amikor a hormonszintek rendeződtek és az endokrinológusa is engedi, átlagos tetsmozgás megengedhető.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 25., 15:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: