• Jobb lenne nélkülük

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már kb. 15-20 éve van három tünet(együttes)-ből álló problémám: fokozott izzadás (ha fázom akkor is van minimális hónalji de nyáron folyik rólam a víz), pattanásos mitesszeres arcbőr és vállak(kozmetikus ,krémek semmit nem érnek), lassú de fokozatos szőrösödés (amíg a szokásos, férfiakra jellemző helyeken volt nem zavart,de amióta a vesék fölött,a farpofákon és a lapockám alsó részén is megjelent már zavar!) Háziorvosom már több mint 10 éve felkerestem a problémával ,ált. vérvizsgálat endokrinológiai vizsgálat nem mutatott ki eltérést(24 órás vizelet laboreredmény) Szakorvosi válaszok: nyár van, meleg van, ne egyek olajos zsíros ételeket (alapból nem eszem ilyeneket) Oki tényezők ill. más vizsgálat? köszönöm válaszát

        Dr. Fáklya Mónika válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt kérdező! Amennyiben nem áll a háttérben endokrinológiai kórkép, -márpedig azt írja, hogy látta önt endokrinológus- sajnos azt kell mondjam, hogy ön valószínűleg alkatilag ilyen típusú. Külsőleges készítményekkel tud javítani a helyzeten.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 10:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: