• Hormon problema?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.! 22 eves lany vagyok.Problemam a kovetkezo lenne: evek ota mar hogy a mellbimbo kornyeken erosebb szorszalak kezdetk megjelenni, igaz csak nehany de akkor is nagyon zavaro, mar maga a tudat is hogy ott van.Persze kihuzgaltam oket, gondolom e miatt is erosebb es talan kicsivel tobb is lett.Egesz fiatal koromban 15-16 ultrahanggal vizsgaltak a mellem mivel csomokat vettem bennuk eszre, akkor azt mondtak a tejcsatornak vannak kitagulva, de egyeb vizsgalatra nem kuldtek , kezelest nem kaptam azt mondtak majd elmulik..igy is tortent.Azota voltam meg egyszer, ugyanezt mondtak, szoval azota is ha vannak(marpedig neha szoktak lenni) nem foglalkozom veluk. Menstruaciom pontos, nincs vele gond!Fogamzasagatlo tablettat nem szedek, es nem is szedtem.On szerint erdemes lenne egy komolyabb kivizsgalast kernem, vagy nincs ok az aggodalomra? Valaszat koszonom!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt kérdező! Amennyiben máshol nincsenek erősebb szőrszálak, (pl. bajusz, szakáll, mellek között) és a menses rendszeres, nagy probléma véleményem szerint nem valószínű. Ha mégis aggodik, endokrinológust kereshet fel.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 16:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: