• Terhesen pajzsmirigy túlműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! 32 eves no vagyok, jelenleg 15 hetes terhes. Az elso vervetel eredmenye, amit a 12. heten vettek le, a kovetkezo ertekeket mutatta: TSH 0.11 ulU/ml (ref.tart. 0.35-4.94), Szabad T3 3.17 pg/ml (ref.tart. 1.71-4.10), Szabad T4 1.24 ng/dl (ref.tart. 0.70-1.48). Eddig nem volt pajzsmirigy problemam. Az elso terhessegem alatt is normalisak voltak ezek az ertekek, 2009. decemberben szultem. A belgyogyaszaton azt mondtak, hogy ez terhesseg alatt elofordul es jelenleg nincs teendo vele, 3 honap mulva lesz egy ujabb vervetel es akkor meglatjuk hogy van-e valtozas. Vernyomas, EKG rendben volt. Onnek mi a velemenye errol? Van szukseg jelenleg kivizsgalasra? Koszonom a valaszat elore is.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a Pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Egyetértek orvosával.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 11:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: