• A pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr/Ur/Nő- azt szeretném kérdezni, hogy ha nekem alulműködik a pajzsmirigyem immár kb 6 éve,---- a jódozott sót használhatom e vagy térjek át a jód nélkülire?? Tisztelettel Magdolna.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! Amennyien a pm alulműködés hátterében Hashimoto thyreoiditis áll (TPO emelkedett), nem javasolt a jódozott s. Amennyiben más oka van a tünetnek, akkor kaphatja a jódozott sót.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 15:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: