• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Pajzsmirigy alulműködésem van,Letrox 75-öt szedek.Az orvosom azt mondta,hogy éhgyomorra,reggeli előtt fél órával kell a gyógyszert bevenni.A kérdésem a következő lenne:Miért olyan fontos a fél órát betartani?Sajnos én kávézom,de csak 3 az 1-bent iszok és reggelizni nem nagyon tudok.Gond lehet hogyha a kávét megiszom gyógyszer bevétel után kb.15 percre és enni csak 1-1.5 óra elteltével tudok?Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel:Rami

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! A gyógyszer biztonságos felszívódása miatt javasoljuk ezt a bevételi módot. A reggeli korábbi elfogyasztása ronthatja a felszívódást de a későbbi étkezés nem. A kávét elfogyaszthatja a bevétel után.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 08:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 15:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: