• Pajzsmirigy alulműködés örökölhető-e? Letrox mellékhatása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hat éve súlyos pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg. Letrox100 kezdtem szedni, most62.5. Azt vettem észre kis idő múlva, hogy gondolkodásom megváltozott. Külsőmet is megváltoztattam, a szex vágyam is más lett., sokszor pörgök/úgy érzem mintha valami gyorsítót szednék/. -Kislányomnál is ezt a betegséget diagnosztizálták. Rajta is hasonló jelenségeket tapasztaltam. tény, hogy jobban érzem magam, de ez a változás a gyógyszer hatása-e?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! A felfokozott anyagcsere és hangulat valószínűleg a hormonnak köszönhető. A pajzsmirigy alulműködés okát nem írta meg, így az öröklődésről nem tudok nyilatkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 21:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: