• Progeszteron

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! PCOS vagyok,enyhe IR-val. December óta szedem a Meforalt,reggel-este 500mgot. Több mint egy éve szeretnénk babát,sajnos eddig sikertelenül. Az endokrinológusom elküldött vérvételre és a progeszteron értékemet nem tudom értelmezni. 1,71 nmol/L lett a következő referenciatartományokkal: Follikuláris fázis: 0-3,6 Ovuláció: 1,5-5,5 Luteális fázis: 3-68 Postmenopausa : 0-3,2 A vérvétel a ciklusom 21ik napján történt.. Melyik tartományt kell figyelembe vennem és mennyire mondható jónak,illetve rossznak az eredmény? Tisztelettel: K.Andrea

        Dr. Fekete István válasza a PCO témában

        sajnos technikai okok miatt a kérdését nem kaptam meg, ha még aktuáli állok a rendelkezésére


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. július 22., 21:11; Megválaszolva: 2011. október 14., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: