• Hormon probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Tüneteim a következőek: szabálytalan, sokszor elmaradó menstruációs ciklus, fejtetőn a hajzat megritkult, valamint súlynövekedés (életmódváltás következtében). A tünetek másfél- 2 éve vannak jelen. Közelmúltban felkerestem orvost, a leleteim a következő eltéréseket mutatták: Progesteron 1.9 nmol/l Prolactin recovery 72% Prolactin 613.8 mlU/l Vércukor terhelés/éhgyomri 4.53 mmol/l Vércukor terhelés/2 órás 3.97 mmol/l Tanácsát szeretném kérni, hogy Ön mit javasol, valamint jónak látja-e a napi 1 850mg Mercformin szedését (a vércukorral kapcsolatban, és hogy ez hatással van-e a hormonokra). Gyermektervezés szempontjából mennyire vagyok nagy bajban (életkorom 32 év). Tanácsait előre is köszönöm.

        Dr. Fekete István válasza a endokrinológia témában

        sajnos technikai okok miatt a kérdését nem kaptam meg, ha még aktuáli állok a rendelkezésére


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. július 21., 16:15; Megválaszolva: 2011. október 14., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: