• Hipofízis vs. speedfitness

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A pontos kérdésem az az lenne, hogy egy hipofízises beteg rendszeresen sportolhat-e speedfitnessel. A proaktin 1800-2000 között volt, amikor kiderült egy éve, majd 3 hónap múlva a kontrollon már 150 volt, és az adenóma 1 cm alatt van. A speedfitness: elektromos izomstimuláció. Amit nem ajánlják daganatos betegségeknél(rosszindulatú daganatoknál), illetve neurológiai betegségeknél, epilepsziánál. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hipofízis adenoma témában

        Kedves Kérdező! Bár az adenoma nem rosszindulatú, de nem tudni, hogy elektromos stimulusra hogyan reagálna, ezért nem javaslom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 30., 13:12; Megválaszolva: 2011. július 01., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: