• Éjjeli izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Éjszaka, illetve hajnalban erős izzadás alakul ki. Mi okozhatja?

        Dr. Veress Dóra válasza a éjszakai izzadás témában

        Kedves Uram! Éjszakai izzadást okozhatnak hormonális változások, fertőzések (különösen TBC), daganatos betegségek, de akár a meglevő gyógyszereinek is lehet ilyen mellékhatása. Megnyugtató választ a kérdésére csak egy alapos kivizsgálás hozhat.


        Kérdés: 2011. június 15., 10:14; Megválaszolva: 2011. június 15., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó