• Hipofízis problémám lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Nő, hosszú évek óta kínlódok különféle bajokkal, súlyos depresszió, elhízás és sorolhatnám, a pszichiátriai gyógyszerek nem segítenek, már 12 éve, nemis gondoltam másra, csak most, az IR-PCOS és most a hipofízisre is gyanakszom. Az egész életem keményen stresszes és sok durrva balesetem is volt. Nagyon meghíztam és nem tudok fogyni sem. Menstruálni sem menstruálok már több mint egy éve, a hormonháztartásom szerintem totál fel van borulva ill. biztosan! Mivel a Pszichiátriai gyógyszerekre rezisztens vagyok, ezért azt gondolom h nem az a bajom. Megyek a háziorvosomhoz, de kérdéses h komolyan vesz e. Hogyan lehet ezt kideríteni? Hová fordulhatnék? Mit tegyek? nagyon félek.... a tünetek amiket leírnak, az teljesen olyan mint amiket leírnak. és még kérnem kell majd ir vizsgálatot és pcos-t is. ha nem vesz komolyan a háziorvosom, mit tehetek??? köszönöm a választ!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a endokrinológia témában

        Kedves Kérdező! A hormonális elváltozások kiderítésére sajnos mindenképpen szükség van fizikális vizsgálatra és vérvételre is. Amennyiben a háziorvosa nem tud segíteni, sok magánorvos dolgozik Magyarországon endokrinológus képesítéssel, ha másképp nem működik, ők tudnak esetleg segíteni Önnek.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. június 09., 20:47; Megválaszolva: 2011. június 11., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: