• Alacsony TSH, magas T3 és Anti-TPO érték - 15 hetes ikerterhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 15 hetes ikerterhes vagyok, panaszok nélkül. Most jött meg az második laboreredményem, miszerint a TSH 0,008 mIU/L (normál tartomány: 0,4-4,5); FT4: 21,24 pmol/L (normál tartomány: 11,5-22,7l); FT3: 7,82pmol/L (normál tartomány:3,5-6,5); Anti-TPO: 65,4 IU/mL (normál tartomány: < 35). Mit jelentenek a fenti értékek,kell-e kezelni, jelenthet-e negatívumot a babákra? Nagyon köszönöm, egy rettentően aggódó leendő Anyuka

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! Ezek az értékek lehetnek terhességgel összefüggőek (élettani változás), leginkább abban az esetben, ha panaszmentes, de érdemes megbeszélnie a nőgyógyászával is a későbbiekben és ellenőriztetni 4 hét múlva, hogy merre indul el. Jelenleg kezelés nem szükséges semmiképpen.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. június 09., 18:46; Megválaszolva: 2011. június 11., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: