• Pcos?IR?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Legyen kedves véleményezni az alábbi leleteredményeket,sajnos csak 1 hónap múlva kaptam időpontot endokrinológushoz... > szóval a mensi 3. napi labor lelet: >> Ösztradiol: 57 pg/ml >> Progesteron: 0.4 ng/ml >> FSH: 5,7 mu/ml >> LH: 10.3 mu/ml >> TSH:2.3477 > terheléses inzulin: > > Glucose terhelés 0 perc 5.59 mmol/l 4.10 - 6.00 > Glucose terhelés 60 perc 7.97 mmol/l > *Glucose terhelés 120perc 4.05 mmol/l 4.10 - 7.80 > Insulin terh 0 perc 15.06 mIU/l 2.60 - 24.90 > Insulin terh 60 perc 156.50 mIU/l > Insulin terh 120 perc 28.20 mIU/l > > > Köszönöm szépen! >

        Dr. Deli Tamás válasza a PCOS témában

        Tisztelt Hölgyem! Hormonok rendben (LH/FSH kissé magasabb, de PCOS-re jellemző mértéket nem ér el), inzulinrezisztencia vagy diabetes, csökkent glükóztolerancia nincs.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 02., 14:20; Megválaszolva: 2011. június 06., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: