• Hirzutizmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szörnövekedés ellen milyen gyógyszerek vannak, és milyen orvos írhatja fel azokat?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrösödés témában

        Kedves Kérdező! Endokrinológust keressen fel, először a szőrnövekedés okát kell kell tisztázni, ha magasa a férfi nemi hormonok szintje, antiandrogén típusú gyógyszerrel jól kezelhető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 31., 21:31; Megválaszolva: 2011. június 01., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: