• Természetes hormonpótlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEBdoktor, 17 évesen menstruáltam először, de ez elég rossz következményekkel járt: az arcom aknés lett, a szám körül különösen sok pattanásom lett, a hasamon három lilás csík jelent meg, és szőrösödni kezdtem az arcomon, a hasamon és a hátamon is. Nagyon lefogytam, bármennyit eszem, nem tudok meghízni, de így is alig van étvágyam. Mellem, derekam, csípőm nincs, inkább a vállaim szélesek. Hidegben, melegben egyaránt erősen izzadok. Nem tudom, hogy ezekkel összefügg-e, de a szemem kicsit kidülledővé vált, és lelki problémáim (depresszió, borderline) miatt két hónapot a pszichiátrián töltöttem. Néha a nyakam "tövében" kétoldalt szoktam fájdalmat érezni. Azt hiszem, valami gond lehet a hormonjaimmal, de a szüleim megtiltották, hogy orvoshoz menjek, sőt azzal fenyegetnek, hogyha titokban mégis elmegyek, beküldenek a zárt osztályra vagy magántanulóságot igényelnek. Nincs a hormonpótlásnak valamilyen "házi" módja? Ilyen külsővel lassan nem is érzem embernek magam. Köszönöm a segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a endokrinológia témában

        Kedves Hölgyem! Nem értem a szülei viselkedését, önnek SZÜKSÉGE van az endokrinológiai kivizsgálásra, kezelés is csak a probléma ismeretében adható, hisz több dolog okozhatja. A szülei azzal ártanak önnek, ha nem engedik, hogy orvoshoz forduljon, tegye meg az ő tudtuk nélkül, ha másként nem megy.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 29., 12:12; Megválaszolva: 2011. május 30., 16:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó