• Terhesség-pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! 16 hetes kismama vagyok. Régebben voltak gondok a pajzsmirigyemmel, ha jól emlékszem autóimmun problémát állapítottak meg. Gyógyszert nem kellett rá szednem. Ellenőrzésekre nem jártam. Most kértem a nőgyógyászt, hogy a vérképnél ezt is nézzék, de csak a TSH értéket vették le, ami 2,88 volt (0,35-4,94). Az egyik nőgyógyász az ft3 és ft4-et is javasolta volna, de csak a TSH-t vették le. Megnyugodhatok-e? Ha a TSH-m jó, lehet-e valami gond a terhességemmel? Vagy menjek tovább és kérjem a többi hormon levételét is? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Ez a TSH rendben van. Mivel ez változik leghamarabb, ha gond van, véleményem szerint jelenleg nincs oka aggodalomr.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. május 19., 15:13; Megválaszolva: 2011. május 24., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: