• Emelkedett prolaktin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Annyit szeretnék kérdezni 17 -éves lányommal kapcsolatban,véleménye szerint esetünkben , vagyis mérsékelten emelkedett prolaktin szintel,melynek értéke: (referencia tartománya: 102.000-496.000) mért érték: 652.800 és pco-s petefészkeket mutató ultrahanggal megfelelő lehet, az orvos álltal felírt fogamzás gátló tabletta,melynek neve Yasminelle? A fogamzás gátló szedése a következő prolaktin controlnál nem zavar be a vérkép eredményébe? Válaszát előre köszönöm! V.né

        Dr. Fekete István válasza a prolaktin témában

        Nem


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. május 18., 15:51; Megválaszolva: 2011. május 19., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó