• Pajzsmirigy alulműködés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr6Nő! A Tsh értékem 2,7 és 2,9 szokott lenni, Nekem erre az értékre az endokrinológus 50 mikrogramm letroxot írt elő. Kérdésem hogy ez tudtommal értéken belül van, és a t4 értékem is határon belül van,(16,2) akkor miért írta fel? ez már alulműködésnek számít?Ultrahangon negítív lett az eredmény. Hormonjaimat is nézték,minden jó volt csak az shbg lett alacsonyabb(41,78 nmol/l)Mi a véleménye erről.indokolt a letrox szedése?Köszönettel:

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Tisztelt kérdező! Erre az értékre a magam részéről nem adnék hormonpótlást. Meg kellene beszélnie az orvossal, hogy ő miért akar adni, lehet, hogy van egyéb ok is, amit ön nem írt meg.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. május 16., 12:29; Megválaszolva: 2011. május 24., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: